Έχετε πάρει διαζύγιο;

Το διαζύγιο και ο χωρισμός ενός ζευγαριού, είναι πλέον και στη χώρα μας μία συνηθισμένη επιλογή δύο ανθρώπων, που για πολλούς λόγους δε κατάφεραν να κρατηθούν ενωμένοι απέναντι στην έντονη και αγχώδη καθημερινότητα αλλά και τις ευθύνες από τις οποίες συνοδεύεται ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας.

divorce

Οι λόγοι ποικίλλουν και η ιστορία του κάθε ζευγαριού είναι μοναδική. Στη προσπάθεια να μάθουμε περισσότερα για τα αίτια που οδήγησαν πολλά ζευγάρια να θέσουν τέλος στη σχέση τους, η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Ίρις Κρέμερ και το Lifemade.gr διεξάγουν έρευνα με θέμα ‘Το Διαζύγιο στη χώρα μας και τα αίτια που έχουν οδηγήσει σε αυτό’. Η έρευνα αφορά και ζευγάρια που βρίσκονται σε διάσταση, χωρίς απαραιτήτως να έχουν κινήσει ή ολοκληρώσει την νόμιμη διαδικασία του διαζυγίου.

Οι απαντήσεις σας θα είναι ανώνυμες και τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα www.lifemade.gr, μετά τη λήξη της έρευνας. Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί είναι πολλαπλών επιλογών και θα χρειαστείτε μόνο λίγα λεπτά για να το συμπληρώσετε.

Κάντε κλικ στο παρακάτω link για να συμμετέχετε στην έρευνα.

http://goo.gl/forms/b6mAvRNQTC

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας & την στήριξη σας!

Η ομάδα του Lifemade.

 

Related Post

Leave a Reply