Ποια τα αίτια Διαζυγίου/Χωρισμού & ποιοι οι τρόποι αποφυγής του;

Από την Ίρις Κρέμερ – Συμβουλευτική Ψυχολόγος

Στην εκπομπή της Ευφροσύνης Φωτεινάκη ‘Ζούμε Καλύτερα’ στο web tv του Star, συζητάμε για το διαζύγιο στη χώρα μας, τα αίτια διαζυγίου/χωρισμού ενός ζευγαριού, τον λόγο που η εποχή έχει οδηγήσει τα ζευγάρια να χωρίζουν νωρίτερα και πιο εύκολα και τους τρόπους που μπορούμε να βελτιώσουμε τη σχέση μας με τον/την σύντροφό μας, ώστε να μην φτάσουμε στο τέλος αυτής.

Παρουσιάζουμε στατιστικά στοιχεία για την χώρα μας όσον αφορά το ποσοστό διαζυγίου αλλά και ποιο από τα δύο φύλα, ο άντρας ή η γυναίκα, παίρνουν την απόφαση συχνότερα να χωρίσουν.

Συμβουλές, αναλύσεις και επίκαιρα θέματα όπως η αλλαγή που έχει επιφέρει η τεχνολογία στην ζωή μας, αλλά και η ανυπομονησία με την οποία οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα μας, μη δίνοντας χρόνο στους εαυτούς μας αλλά και στις σχέσεις μας να εξελιχθούν.

Δείτε το βίντεο!

έρευνα του Lifemade συνεχίζεται με θέμα ‘Το Διαζύγιο στη χώρα μας και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό.’ Παίρνει μόνο λίγα λεπτά και η συμμετοχή σας είναι ανώνυμη. Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος και να βοηθήσετε στην συλλογή σημαντικών πληροφοριών για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν στο Lifemade.gr με την ολοκλήρωση αυτής.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση